+31 (0)6 49 66 28 60 info@skisnowboardservice.com

Custom vacuüm gevormde inlegzolen.

 Uw voet is een zeer gevoelige sensor die via  uw voetzool een zeer ingenieus stelsel van zenuwen (ongeveer 70.000) activeert die effect hebben op uw spieren, beweging en balans in motion. Door de juiste goed passende zool neemt de stress op uw gewrichten, banden, zenuwen en spieren af.

Een custom vacuüm gevormde zool is één van de meest belangrijke onderdelen van uw set-up. Deze creëert extra comfort en stabiliteit, vermindert ongewenste beweging en wrijving en houdt de voet in de gewenste neutrale positie. De voet zal door de inlegzool actief in zijn functie ondersteund worden in plaats van alleen maar statisch. Omdat uw spieren van voet en tenen niet meer constant naar grip hoeven te zoeken worden uw voeten en benen minder moe. Ook omdat uw voet door minder druk van de sluitingen, niet meer geklemd zit, kunnen de spieren vrij hun werk doen om de ski’s te controleren.

Wij gebruiken de nieuwste apparatuur. Eerst wordt er een 3d scan gemaakt van uw voet waarna een vacuüm mal gemaakt wordt van uw voetzool waarin de zool wordt gevormd. Hierdoor maken we een zeer nauwkeurig product, individueel aan u aangepast.