Werner Rammeloo

Werner Rammeloo

zaakvoerder

 

 

Even voorstellen

Voor vrijwel iedere sport hebben we materiaal nodig. Mijn hele leven intrigeert het mij een perfecte afstemming van materiaal en sporter te bereiken. Alleen op deze manier is het mogelijk het maximale uit je kunnen te halen en op ieder niveau een aangename en ontspannende tijd door te brengen.

Tijdens mijn opleiding als gegradueerde in de lichamelijke opvoeding en bij verdere opleidingen tot trainer kreeg ik ook de mogelijkheid om de sport als wetenschap, de mens en het materiaal op verschillende manieren te benaderen en te onderzoeken.

Innovatief, doordacht en vanuit de wintersportpraktijk is Ski Snowboard Service ontstaan.

Tijdens de vele jaren dat ik als gediplomeerd Canadees en Oostenrijks ski- en snowboardleraar in Tirol werkte, heb ik de mogelijkheid gehad vele merken en wintersportproducten intensief te testen. In de loop der jaren heb ik daar de kwalitatief goede  merken uitgefilterd. 
Het zijn dan ook deze merken waar wij achterstaan en u met gepaste trots aanbieden. Wij hebben ons assortiment voor u zorgvuldig en met passie samengesteld.

In de uren dat ik niet op de sneeuw stond was ik in Tirol werkzaam in skiservices en testcentra waar ik de gelegenheid had de kunst van het onderhoud en tunen van ski’s/snowboards en aanpassen van ski- en snowboardschoenen te leren, direct van de experts ter plaatse.

Werner